Hoppa till sidans innehåll

Andra raka förlusten

27 APR 2015 11:31
Det blev förlust även i andra matchen i elitfyran för IFK. Derbymatchen borta mot Blomstermåla IK förlorades med 1-0 efter avgörande i slutminuterna.
  • Skapad: 27 APR 2015 11:31

Det blev en chansfattig derbymatch på Blomstermåla IP mellan hemmalaget och gästande IFK. Det var svårt för något av lagen att få till något ordnat spel på den ojämna gräsmattan.

 

I slutet av första halvlek fick dock BIK straff för en tvivelaktig hands, som dessutom resulterade i en varning för Robin Martinsson. Straffen räddades dock mycket snyggt av IFK-målvakten Otto Petersson, och första halvleken slutade mållös.

 

Andra halvlek fortsatte ungeför som den första nästan helt utan chanser. I mittten av halvleken fick dock Robin Martinsson sin andra varning, och därefter försökte IFK kämpa till sig åtminstone den ena poängen. Det var nära att lyckas, men i slutminuterna fick BIK en frispark som till slut resulterade i segermålet efter en del kalabalik framför IFK-målet.

 

Det kändes snopet då delad pott kanske varit mest rättvist, men så är det i fotboll i bland. Det är små tillfälligheter som avgör....

 

Otto Petersson gjorde som vanligt en stabil i målet, och även ett plus för Mahn Dinh för en bra andra halvlek. Övriga i laget kan bättre, och förhoppningsvis visar dom det i nästa hemmamatch på fredag 1 maj kl 15.00 mot Hovshaga AIF.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info