Hoppa till sidans innehåll

Äntligen vinst i elitfyran

02 JUN 2014 09:10
Äntligen kom IFK:s första vinst i elitfyran. Något överraskande vann blåvitt bortamatchen mot ölandslaget Glömminge IF, som tidigare inte tappat en enda poäng.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:19

Denna dagen var IFK på alerten, och visade med all tänkbarhet att det finns mycket mer kapacitet i laget än vad man visat tidigare i serien. Det handlar främst om inställning och att alla gör sitt bästa för varandra och laget......

 

Redan i tredje minuten angav Amar Zubcevic tonen med sitt ledningsmål för IFK. Därefter böljade spelet fram och tillbaka, men efter cirka en halvtimme var det dags för Amar Zubcevic igen. 2-0 var ett faktum som också blev halvtidsresultatet.

 

Efter paus jagade hemmalaget febrilt reducering. Laget hade några bollar i trävirket, men någon gång skall väl även IFK ha turen på sin sida. En reducering kom dock i 68:e minuten och det blev lite oroligt i det blåvita lägret. Men Amar Zubcevic ville annat och i 77:e minuten satte han dit det avgörande 3-1-målet, och stort jubel i det blåvita lägret. Fortsatt gnälligt och grinigt i hemmalaget, som tydligen hade räknat med en lätt match mot jumbolaget.

 

Alla spelarna i IFK visade en härlig inställning och kämpaanda, och det bara att hoppas att man fortsätter med detta i veckans två hemmamatcher på Arena Oskarshmn. I morgon tisdag 3/6 spelar blåvitt mot Tjust FF kl 19.00, och på lördag 7/6 tar Kamraterna emot Alstermo IF kl 15.00. Däremellan blir det Fotbollens Dag på fredag 6/6 på Arena Oskarshamn. Således en mycket tuff vecka för IFK-arna....

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info