Hoppa till sidans innehåll

Hedersam förlust i elitfyran

11 MAJ 2015 13:48
IFK förlorade bortamatchen i elitfyran vid bortamatchen i Växjö mot serieledande IF Rejban. Hemmalaget vann rättvist med 3-1 (2-1).
  • Skapad: 11 MAJ 2015 13:48

Tyvärr hade blåvitt ett stort manfall i spelartruppen vid denna match, men absolut ingen skugga över laget. Samtliga i truppen svarade för en härlig kämpainsats och visade god moral, och det var inte långt borta från att IFK kämpat till sig en poäng.

 

Rejban tog ledningen efter en halvtimmes spel, och ökade strax efter på till 2-0 efter missförstånd i IFK-försvaret. Blåvitt gav inte upp. Innan paus nickade Henrik Karlsson in reduceringen till 2-1 och visst hopp fanns inför andra halvleken.

 

IFK saknade absolut inte kvitteringschanser efter pausen, men tio minuter för full tid släcktes hopp då hemmalaget fastställde slutresultatet 3-1.

 

Som nämnts en stor eloge till samtliga IFK-are för en god kämpainsats. Extra plus till Idris Eliassi på mittfältet. Glädjande nog var Niki Avdyli åter på planen, och spelade hela andra halvlek. Det bådar gott för framtiden....

 

För IFK gäller det att ta nya tag inför lördagens match hemma på Arena Oskarshamn mot kalmarlaget Ängö BK. Då skall de flesta spelarna var tillbaka, dock ej Jimmy Gullqvist.

 

 

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info