Hoppa till sidans innehåll

IFK spelade veteran-DM-slutspel

08 SEP 2014 09:23
IFK har under helgen spelat slutspel i veteran-DM. Övriga lag som var kvalificerade var Eksjö, Vrigstad och Smålandsstenar.
  • Skapad: 08 SEP 2014 09:23

Slutspelet avgjordes i Eksjö i strålande solsken och fint väder. IFK hade en trupp på tio spelare och två ledare. Sportsligt gick det inte så bra. Blåvitt slutade sist av de fyra lagen med en vinst och två förluster.

 

I inledningsmatchen mot värdlaget Eksjö stod det 2-2 i paus efter IFK-mål av Marcus Persson och Lars Cederqvist. I andra halvlek dominerade hemmalaget och drog i väg till hela 7-2.

 

I nästa match stod de senaste sju årens måstare Smålandsstenar för motståndet. Det blev förlust med 3-6 efter IFK-mål av Marcus Persson 2 och Patrik Holm. Noterbart är att IFK hade fyra stolpskott och ett ribbskott.

 

Inför sista omgången ledde Vrigstad, som vunnit båda sina matcher, serien och behövde bara en poäng för att bli slutsegrare. Laget var ganska självsäkert och blev fotograferat på lagbild innan matchen. Men Kamraterna ville annat och gjorde sin bästa match. Seger för IFK med 2-1 efter mål av Larls Cederqvist och Patrik Holm. I stället blev Eksjö slutsegrare med ett måls bättre målskillnad.

 

I IFK:s lag spelade Jonas Ström, Jan Waermö, Daniel Stenberg, Kristoffer Axelsson, Patrik Holm, Magnus Björnholm, Marcus Persson, Lars Cederqvist, Joakim Karlsson och Erland Gandskog. Ledare var Kent Persson och Christer Gustavsson.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info