Hoppa till sidans innehåll

Kämpainsats gav seger

31 AUG 2015 14:41
En härlig vilje- och kämpastark insats gav IFK segern i bortamatchen i B-serien mot Blomstermåla IK. Segersiffrorna blev 5-4 efter 1-2-underläge i paus.
  • Skapad: 31 AUG 2015 14:41

Mest glädjande var att IFK-laget innehöll sju pojklagsspelare stöttade av veteranerna Pierre Tornedal, Janne Waermö och Ted Engström. Helt avgörnde för trepoängaren var den härliga väljan och kämpagjöden alla grabbarna visade upp.

 

Det bevisar än en gång hur viktig inställningen är i fotboll. Med rätt kämpaglöd och vilja klarar man det mesta....

 

Kardo Betkari gav IFK ledningen redan efter två minuter. Trots av IFK hade en hel del fina kontringschanser var det hemmalaget som förde spelet, och innan paus hade Blomstermåla vänt till 2-1-ledning.

 

Blåvitt hade dock inte gett upp, och i andra halvlek radade man upp både mål och målchanser till hemmalagets stora förtret. Vagif Rustamov både kvitterade och gav IFK ledningen. Anton Saveteg spädde på till 2-4 och Vagif Rustamov ordnade hat-trick och 2-5.

 

Blomstermåla pressade sedan på hårt på slutet och lyckades reducera till både 3-5 och 4-5, men ett vilt kämpande IFK höll undan och klarade under stort jubel hem segern.

 

Ett stort beröm till samtliga IFK-are för den härliga inställningen både på och utanför planen. Givetvis ett extra plus till Vagif "Hulk" Rustamov, som svarade för tre mål och två assist.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info