Hoppa till sidans innehåll

Knapp förlust för B-laget

18 MAJ 2015 09:41
Det blev förlust för IFK i Östra reserv hemma mot Mönsterås GIF. En dålig första halvlek gav underläge med klara 0-4. Efter paus ryckte IFK upp sig och slutresultatet blev 3-4.
  • Skapad: 18 MAJ 2015 09:41

IFK stod inte att känna igen under första halvleken. Det fanns varken geist eller spelglädje i laget. Mönsterås dominerade och gick till halvtidsvila med klara 0-4.

 

Janne Waermö gav spelarna en rejäl uppsträckning i pausen, vilket resulterade i ett betydligt bättre IFK-lag i andra halvlek. Eric Bengtsson reducerade snabbt till 1-4 framspelad av Adam Martinsson.

 

I mitten på andra halvleken fick dock Mönsterås straff och IFK målchansutvisning. Erland Gandskog gjorde en kanonräddning på straffen, vilket fick ytterligare en positiv effekt på IFK-spelarna. Med en man mindre sköt först Eric Bengtsson  in 2-4, och strax efter slog Anton Brandting säkert in en straff till 3-4 sedan Mats Rubensson rivits ned i friläge (men då blev det ingen målchansutvisning). Därefter tryckte blåvitt på hårt för kvittering, men lyckades inte fullt ut.

 

En lätt sammanfattning av matchen från IFK-håll är en usel första halvlek och en fullt godkänd andra halvlek. En eloge till Erland Gandskog som vaktade målet, och svarade för flera fina räddningar förutom straffen.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info