Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort i kvalet

07 OKT 2019 10:27
Första kvalmatchen till division IV mellan IFK och Södra Vi på Arena Oskarshamn slutade oavgjort 3-3 efter blåvit ledning i paus med 3-2.
  • Skapad: 07 OKT 2019 10:27

Södra Vi inledde bäst och tog ledningen efter en kvart. Därefter tog IFK över spelet och följriktigt kom kvitteringen genom Johan Kvarnmyr. Gästerna tog än en gång ledningen i 40:e minuten, men i anfallet efter sprang Stephen Tchouate igenom och fälldes med straff som följd. Denna slog Stephen själv säkert i nät. På övertid i första halvlek gav Eric Bengtsson IFK ledningen efter att själv ha svarat för förarbetet. Rättvis IFK-ledning i paus.

Första kvarten av andra halvlek dominerade IFK helt och borde avgjort matchen, men effektiviteten i gästernas straffområde var mycket dålig och omständig.

I stället för 4-2 blev det kvittering när drygt en kvart återstod efter hörna. Södra Vi hade också en gyllene chans att ta ledningen när en anfallare missade helt öppet mål.

IFK pressade på i slutet för ett avgörande, men effektiviteten var fortfarande dålig, och därför slutade matchen med vardera en poäng

IFK måste nu vinna båda sina återstående matcher mot IFK Borgholm och Växjö BoIS för att klara nytt kontrakt i division IV.

På lördag 12/10 kl 15.00 spelare IFK nästa match mot IFK Borgholm för att sedan avsluta helgen efter mot Växjö BoIS.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info