Hoppa till sidans innehåll
Foto: Roger Ljung Amar Zubcevic öppnar målskytten mot Tjust med att sätt 1-0 på en frispark

Pingis och Ninos pizza tände IFK

04 JUN 2014 09:54
Det blev en ordentlig urladdning för IFK vid tisdagens match hemma på Arena Oskarshamn mot Tjust FF i elitfyran. Vinst med hela 6-0.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:19

IFK hade en lite annorlunda uppladdning på måndagskvällen inför matchen mot Tjust. I stället för vanlig träning blev det pingis i Parkskolan under ledning av OBTK-tränaren Kaj Eriksson, som imponerade stort på spelarna med sina skruvar, och därefter åt grabbarna suveränt god pizza från Ninos Pizzeria.

 

Det visade sig vara en god uppladdning. Efter en första halvlek där blåvitt visserligen dominerade men bara gjorde ett mål kom urladdningen i andra halvlek med ytterligare fem mål och massor av andra målchanser.

 

IFK hade således klart övertag i första halvlek, men det dröjde till 42:a minuten innan ledningsmålet kom. Det var Amar Zubcevic som visade vägen med en fint slagen frispark från cirka 25 meter direkt i mål.

 

Efter paus satte IFK fart direkt. Redan i femte minuten sprang David Pettersson igenom och satte dit 2-0. Tredje målet var riktigt snyggt. En fin crossboll från Emil Ulmborg till Victor Ivarsson vars perfekta inlägg ombesörjdes i mål av Eric Bengtsson. Därefter svarade David Pettersson för 4-0 efter ett nytt genombrott.

Hampus Savolainen kämpade in 5-0 efter inlägg från Victor Ivarsson, och sedan dundrade Eric Bengtsson in slutresultatet 6-0.

 

Trots alla målen kunde det varit ännu flera. IFK skapade målchans nästan i alla anfall sista halvtimmen. Hela laget är värt en eloge för en väl genomförd insats framförallt i andra halvlek. Hoppas nu spelarna förstår att det gäller att arbeta hårt för varandra, ha rätt inställning och ha kul tillsammans på planen. I så fall trillar det in flera poäng för Kamraterna. Att kapaciteten finns är bevisat.....

 

Nästa match är redan på lördag 7/6 kl 15.00 mot Alstermo IF på Arena Oskarshamn. Men redan på fredagen 6/6 är hela föreningen i arbete då det är dags för sedvanliga Fotbollens Dag på Arenan. Då kan man beskåda både knattar och veteraner i aktion.

 

 

 

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info