Hoppa till sidans innehåll

Storförlust i Blomstermåla

05 JUN 2016 14:38
Det blev ingen rolig tillställning för IFK när laget på bortaplan förlorade mot Blomstermåla IK i sydöstra fyran med hela 6-0.
  • Skapad: 05 JUN 2016 14:38

Matchen fick en tråkig start då IFK drog på sig en målchansutvisning redan i fjärde minuten. En utvisning som kan diskuteras eftersom spelarna "hakade" i varandra och hemmaspelaren föll ganska enkelt.

 

Givetvis kom detta att sätta sin prägel på matchen. Det är inte enkelt att spela en man kort i 86 minuter. IFK fick gå ifrån sig uppgjorda plan och det blev lite "rörligt" i laget. Dock höll IFK emot i en halvtimme innan Blomstermåla gjorde sitt första mål och strax efter paus kom även 2-0.

 

IFK chansade en del efter paus för att skapa reducering. Valon Seferi kom i friläge men blev tvivelaktigt avvinkad för offside. I stället gjorde hemmalaget 3-0 i anfallet efter, och då var det definitvit god natt för blåvitt. Blomstermåla spädde på med ytterligare tre mål under matchens sista minuter och storförlusten var ett faktum.

 

Nu kan inte IFK enbart skylla förlusten på utvisningen. Blomstermåla var ordentligt taggade, spelade riktigt bra och hade förmodligen vunnit i vilket fall som helst fast kanske inte så stort.....

 

På fredag 10/6 kl 19.00 har IFK chans att ta revansch för insatsen i Blomstermåla. Då blir det hemmamatch mot bottenkonkurrenten Torsås GIF.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info