Hoppa till sidans innehåll
Foto: Peter Holm

Storseger för B-laget

13 MAJ 2014 09:48
Det blev storseger för IFK i hemmamatchen mot förra årets seriesegrare Fågelfors IF i Östra reserv AB. Kamraterna vann med hela 7-2 efter 5-1 i paus efter en utmärkt väl genomförd match.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:19

IFK svarade för en strålande första halvlek med fint och rörligt passningsspel. Trots ledning med klara 5-1 i paus kunde siffrorna varit det dubbla med tanke på alla missade målchanser och även en missad straff. Blåvitt visade upp en spelglädje man inte sett på länge, och trots att gästerna hade ett bra lag var man helt utan chans.

 

Anton Saveteg inledde målskyttet med att påpassligt göra både 1-0 och 2-0. Eric Bengtsson spädde på med ett äkta hat-trick till 5-0 samt ett otal missade målchanser. Strax innan paus reducerade gästerna på ett av sina fåtal anfall.

 

Andra halvlek blev något jämnare även om IFK fortsatte att missa målchanser på löpande band. Robin Lund ökade till 6-1 och Erland Gandskog gjorde äntligen mål när han fastställde slutresultatet till 7-2.

 

Hela IFK:s lag är värt en eloge efter en utmärkt väl genomförd match med en härlig inställning. Extra plus dock till mittfältsgiganten David Pettersson samt till Manh Dinh och Muris Gozic.

 

Fågelfors bäste var målvakten Karl Berggren, som gjorde massor av räddningar när IFK-spelarna hade sina frilägen.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info