Hoppa till sidans innehåll

Tre nya spelare klara

04 DEC 2017 16:33
IFK har fått klart med tre nyförvärv till nästa säsong. Dessutom är det klart att det blir samma tränartrio i föreningen som föregående år.
  • Skapad: 04 DEC 2017 16:33

Planeringen inför fotbollssäsongen 2018 är i full gång. Glädjande nog för IFK:s del blir det samma tränartrio som 2017 med Peter Hällblad som huvudtränare samt Kent "Dalen" Karlsson och Fredrik Lampe som assisterande tränarae.

På spelarsidan är tre duktiga nyförvärv klara för blåvitt. Från Högsby kommer Victor Olsson, en stark, snabb och målfarlig forward från Högsby IK. Från Ingestads IK ansluter Mattias Ekdahl, en vänterfotad ytterback/mittfältare som vann assistligan i Ingelstad (div V) som back förra säsongen. Tredje nyförvärvet är en av BB 2001:s bästa spelare Johan Kvarnmar, en välvuxen och stark mittback/mittfälare.

Eventuellt finns ytterligare några nyförvärv på gång....men ännu inget klart.

På förlustsidan tappar tyvärr IFK en av sina allra bästa spelare, då Henrik Karlsson har flyttat till Jönköping.

Träningen har börjat så smått i Åsaskolan på onsdagar. IFK kommer att delta i Annandagscupen i Högsby på Annandag Jul den 26 december, och sen givetvis även i klubbens egen cup Trettondagscupen på trettondaen den 6 januari.

Träningsmatcherna för våren är också spikade, och dessutom är en träningsweekend bokad i Köpenhamn helgen 6-8 april.

Serieindelningen för division V är ännu inte definitivt fastställd, men det lutar år en  intressant serie med mängder av derbyn, bl.a. mot IF Stjärnan och Fårbo FF.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info