Hoppa till sidans innehåll

Chockstart fällde IFK

14 JUN 2019 14:26
IFK råkade ut för en riktig chockstart i hemmamatchen mot Bäckseda IF. Redan efter tio minuter ledde gästerna med 0-3. Blåvit spelade upp sig men föll till slut med 2-4.
  • Skapad: 14 JUN 2019 14:26

Hemmalaget verkade inte riktigt vaket när matchen drog igång på Arena Oskarshamn. Gästande Bäckseda däremot startade matchen i ursinnigt tempo, och redan efter tio minuter var ställningen 0-3.

Ett ganska chockat IFK tog sig dock samman, och tog över initiativet efterhand. Habib Askar reducerade till 1-3 med en vacker frispark. Strax innan paus var IFK ytterst nära 2-3, men skottet räddades på mållinjen. I stället kontrade Bäckseda in 1-4 i anfallet efter. Ridå!

Andra halvlek dominerades helt av IFK, som skapade målchanser på löpande band, men gästernas målvakt hade en bra dag och var mycket duktig. Ett mål blev det dock genom Erik Lampe, som snyggt nickade Habib Askars inlägg i nät.

Nu har det varit två matcher i följd som IFK kommit i underläge med 0-3. Det håller givertvis inte om det skall bli nytt kontrakt, då gäller det att vara med från start i matcherna.....

Tre matcher återstår innan sommaruppehållet, närmast Hultsfreds FK på bortaplan måndag 24/6 kl 19.00.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info