Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort igen....

03 JUL 2017 09:18
Det blev en ny oavgjord match när IFK avslutade vårsäsongen med derbymatch mot Timmernabbens IF på Arena Oskarshamn. Matchen slutade 3-3 (1-2).
  • Skapad: 03 JUL 2017 09:18

IFK fick en lyckad start på matchen då Victor Ivarsson redan i första minuten placerade in 1-0 framspelad av Valon Seferi. Därefter tog dock Timmernabben över matchen, och genom två mål vände man till rättvis pausledning med 1-2.

I inledningen av andra halvlek ökade gästerna på till 1-3, och det såg riktigt mörkt ut för de blåvita grabbarna. IFK visade dock än en gång prov på god moral. Laget gick ner på trebackslinje och satsade allt framåt. Det gav utdelning. Först reducerade Valon Seferi på en vacker frispark, och en kvart före full tid svarade Henrik Karlsson för kvitteringen till 3-3.

Chanser fanns ocskå för ett segermål, men i ärlighetens namn hade även gästerna några chanser.Till slut får det väl anses som rättvist med delad pott.

Efter en tveksam inledning på serien har IFK blivit bättre efterhand. Senaste sex matcherna har resulterat i fyra segrar och två oavgjorda. Framförallt har blåvitt visat prov på god moral då man i de tre senaste matcherna legat under, men ändå vunnit eller tagit poäng.

Förhoppningen inför höstsäsongen är att laget skall vara med och kämpa om en kvalplats till division IV. Chansen finns men då gäller det att sommarträningen sköts ordentligt....

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info