Hoppa till sidans innehåll

Oavgjort mot Blomstermåla

28 JUN 2017 10:09
Derbymatchen på Arena Oskarshamn mellan IFK och Blomstermåla slutade oavgjort 2-2 efter ledning för gästerna i paus med 1-2.
  • Skapad: 28 JUN 2017 10:09

Det blev en spännande men inte så välspelad match mellan två jämna lag, och slutresultatet 2-2 får anses som rättvist.

Gästerna inledde bäst och tog ledningen med 0-1 efter en frispark direkt i mål. Efterhand tog IFK hand om taktpinnen. Följdriktigt kom ocskå kvitteringen genom Victor Ivarsson. Blomstermåla kom tillbaka i slutskedet av halvleken och gick också till pausvila med ledning 1-2 efter mål i 40:e minuten.

I andra halvlek kämpade blåvitt hårt för en kvittering. Chanser saknades inte men även gästerna hade chanser att utöka sin ledning. Men en kvart före full tid fick Victor Ivarsson på en kanonträff på volley efter inlägg från Habib Askar och kvitteringen var ett faktum.

2-2 stod sig sedan tiden och båda lagen verkade nöjda med det. Topplagen hade tufft i denna omgång, vilket gör att IFK fortfarande är med toppstriden i allra högsta grad.

Vårsäsongen avslutas på söndag 2/7 kl 15.00 med en ny derbymatch på Arena Oskarshamn mot Timmernabbens IF. Dags för revansch efter förlusten i seriepremiären i våras?

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info