Hoppa till sidans innehåll

U-förlust mot Gullringen

20 SEP 2016 09:35
Det var länge mållöst i matchen mot Gullringens GIF i Utveckling NÖ A på Arena Oskarshamn. Men 20 minuter före full tid gjorde gästerna 0-1, och spädde sedan på med ytterligare två mål.
  • Skapad: 20 SEP 2016 09:35

Båda lagen bjöd på en underhållande och välspelad match. Spelet och målchanserna var jämnt fördelade under första halvlek, och oavgjort var rättvist i paus även om det lika gärna kunde stått 2-2 i stället för 0-0.

Andra halvlek fortsatte i samma stil, och man förstod snart att första målet skulle bli ganska avgörande. Mycket riktigt blev det så. Gullringen gjorde 0-1 efter en hörna när 20 minuter återstod. 0-2 kom några minuter senare och i slutskedet även 0-3.

IFK saknade inte chanser att göra mål, men krånglar till det för mycket när chanserna dyker upp. Inte ens när det blev straff blev det mål, inte heller på returen....

I IFK gjorde nye målvakten Khaled Molazadeh, som stod i första halvlek, en utmärkt insats. Plusbetyg även till Dexter Karlsson och Khaled Teimari. Men hela laget stod för en hedervärd insats.

Nu återstår bara en match i serien för IFK:s U-lag. På måndag 26/9 gästar Hultsfreds FK Arena Oskarshamn.

Skribent: Kent Persson
E-post: This is a mailto link
okg_logotype
Oskarshamn Energi
swedbank_logo
SKB
 
elajo
coop_extra
 Dina_166px
 dekra
holmgrens_bil_nyil 
 

Postadress:
IFK Oskarshamn - Fotboll
Box 168
57224 Oskarshamn

Kontakt:
Tel: 049110670
E-post: kansli@ifkoskarshamn...

Se all info